HASTAPPEN.SE

Bara ett klick bort i mobilen finns en app – både för iPhone och Android –  med hjälp och svar på de flesta frågor inom hästjuridik. Vid EM i Fälttävlan lanseras ett helt nytt unikt koncept, HASTAPPEN.SE, inom hästjuridik med appar, föreläsningar, kurser och konsultation. 

Att äga häst, tävla häst, köpa häst, sälja häst, driva hästverksamhet mm väcker ofta många tankar och frågor, inte minst juridiska. Ofta är det hästen som hamnar i kläm när diskussioner uppstår.

Grunden i HASTAPPEN.SE är att ge kunskap och svar för en trygg häst och glädje i att vara hästägare. Genom en app får användaren även möjlighet till nyhetsbrev, informationsträffar, kurser och konsultation.

HASTAPPEN.SE kommer att omfatta en serie om 17 appar, t ex hästköp/försäljning, tävling, import/export, uppstallning mm.  Den första appen som går att ladda hem är Trygg Häst – Köp.

Stegvis går man igenom ett hästköp och de juridiska frågor köparen måste tänka på. Utifrån de uppgifter som lämnas vägleds appanvändaren automatiskt genom hästköpet utifrån Köplagens eller Konsumentköplagens regler.

 

Android: Ladda hem på Google Play
iPhone: Ladda hem i Appstore